Απεργια - ΑΠΕΡΓΙΑ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. "Κώστας ... - «πεμπτη 26 του νοεμβρη 24ωρη γενικη πανελλαδικη απεργια απαιτουμε.

Απεργια - ΑΠΕΡΓΙΑ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. "Κώστας ... - «πεμπτη 26 του νοεμβρη 24ωρη γενικη πανελλαδικη απεργια απαιτουμε.. Γενική απεργία κήρυξε το εργατικό κέντρο αθήνας; Για το πρωινό ωράριο και αντίστοιχες 3ωρες για το απογευματινό και το εσπερινό ενώ θα. Ομοσπονδίες, σωματεία και συνδικάτα αντιδρούν στο αναπτυξιακό νομοσχέδιο που φέρνει η κυβέρνηση στη βουλή και προειδοποιούν με κλιμάκωση των κινητοποιήσεων τους. Μεγάλη απεργία αναμένεται αύριο 2 οκτωβρίου με σχεδόν όλους τους εργαζόμενους σε κλάδο. Εικοσιτετράωρη γενική απεργία για την εργατική πρωτομαγιά στις 6 μαΐου

Όλες οι ειδήσεις για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην αθήνα Παραλύει η αθήνα την τρίτη 18/2 «χειρόφρενο» τραβούν την ερχόμενη τρίτη 18 φεβρουαρίου, λεωφορεία, τρόλει, τραμ και μετρό, λόγω συμμετοχής των εργαζομένων στην 24ωρη απεργία του εργατικού κέντρου αθηνών (εκα. Σε απεργιακό κλοιό θα κινηθεί αύριο, τετάρτη, η χώρα μετά το κάλεσμα της γενικής συνομοσπονδίας εργατών ελλάδας (γσεε) σε 24ωρη απεργία κατά του αναπτυξιακού πολυνομοσχεδίου της κυβέρνησης. Απεργία την πέμπτη 26 νοεμβρίου 2020 24ωρη πανελλαδική απεργία της αδεδυ την πέμπτη 26.11.2020 η σχετική ανακοίνωση της αδεδυ αναφέρει τα εξής: «πεμπτη 26 του νοεμβρη 24ωρη γενικη πανελλαδικη απεργια απαιτουμε.

ΜΜΜ -ΑΠΕΡΓΙΑ : 26 Νοεμβρίου χωρίς μετρό, ΗΣΑΠ, Τραμ -Τι ...
ΜΜΜ -ΑΠΕΡΓΙΑ : 26 Νοεμβρίου χωρίς μετρό, ΗΣΑΠ, Τραμ -Τι ... from newsellada.gr
Όλες οι ειδήσεις για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην αθήνα Πρόκειται για τη μαζική άρνηση. 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλα τα πλοία στις 6 μαΐου Για το πρωινό ωράριο και αντίστοιχες 3ωρες για το απογευματινό και το εσπερινό ενώ θα. Νίκη κεραμέως 2.την υφυπουργό παιδείας κ. 1313 αθήνα 1/2/2021 προς 1. Ενωσισ συντακτων ημερησιων εφημεριδων αθηνων ενωση συντακτων περιοδικου ηλεκτρονικου τυπου ενωση προσωπικου ημερησιων εφημεριδων αθηνων ενωση. Απεργίες 11.12.2020 ο αγώνας για τα δίκαια αιτήματά μας συνεχίζεται.

Αναστέλλονται οι κινητοποιήσεις σε τρένα και προαστιακό το δικαστήριο έκρινε παράνομη την απεργία που είχαν εξαγγείλει οι εργαζόμενοι

Τετράωρη στάση εργασίας εξαγγέλθηκε για την τετάρτη 20 ιανουαρίου 2021 μεταξύ 10:00 π.μ. Για το πρωινό ωράριο και αντίστοιχες 3ωρες για το απογευματινό και το εσπερινό ενώ θα. Νίκη κεραμέως 2.την υφυπουργό παιδείας κ. Δείτε αναλυτικά ποιοι συμμετέχουν στο μεγάλο κάλεσμα της γσεε και της αδεδυ. 1313 αθήνα 1/2/2021 προς 1. Τα ναυτεργατικά σωματεία ζητούν κατάργηση των ρυθμίσεων με τις οποίες, όπως αναφέρουν, επέρχεται πλήγμα στον θεσμό των συλλογικών συμβάσεων εργασίας, αλλά και στα ωράρια εργασίας και ανάπαυσης. ·αποχή από την εργασία για τη διεκδίκηση οικονομικών αιτημάτων, αλλά και σε ένδειξη διαμαρτυρίας για διάφορες κυβερνητικές ή εργοδοτικές αποφάσεις απεργία διαρκείας. Γενική απεργία κήρυξε το εργατικό κέντρο αθήνας; Παραλύει η αθήνα την τρίτη 18/2 «χειρόφρενο» τραβούν την ερχόμενη τρίτη 18 φεβρουαρίου, λεωφορεία, τρόλει, τραμ και μετρό, λόγω συμμετοχής των εργαζομένων στην 24ωρη απεργία του εργατικού κέντρου αθηνών (εκα. Συγκέντρωση για την εργατική πρωτομαγιά την πέμπτη 6 μαΐου. Ελλάδα νέα 24ωρη απεργία αποφάσισαν οι ναυτεργάτες να προχωρήσουν σε νέα 24ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, με προοπτική κλιμάκωσης, από τις 00:01 τα ξημερώματα της πέμπτης 25. Εικοσιτετράωρη γενική απεργία για την εργατική πρωτομαγιά στις 6 μαΐου Σε αντίθεση με παλαιότερες απεργίες, που πρόβαλλαν συνήθως οικονομικά θέματα αυτή η απεργία είχε σαν κύριο αίτημά της την υπεράσπιση του δικαιώματος στην εργασία.

Σε απεργιακό κλοιό θα κινηθεί αύριο, τετάρτη, η χώρα μετά το κάλεσμα της γενικής συνομοσπονδίας εργατών ελλάδας (γσεε) σε 24ωρη απεργία κατά του αναπτυξιακού πολυνομοσχεδίου της κυβέρνησης. ·αποχή από την εργασία για τη διεκδίκηση οικονομικών αιτημάτων, αλλά και σε ένδειξη διαμαρτυρίας για διάφορες κυβερνητικές ή εργοδοτικές αποφάσεις απεργία διαρκείας. Εικοσιτετράωρη γενική απεργία για την εργατική πρωτομαγιά στις 6 μαΐου Σε αντίθεση με παλαιότερες απεργίες, που πρόβαλλαν συνήθως οικονομικά θέματα αυτή η απεργία είχε σαν κύριο αίτημά της την υπεράσπιση του δικαιώματος στην εργασία. Τετράωρη στάση εργασίας εξαγγέλθηκε για την τετάρτη 20 ιανουαρίου 2021 μεταξύ 10:00 π.μ.

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ: ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ 150 ...
ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ: ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ 150 ... from 2.bp.blogspot.com
Νίκη κεραμέως 2.την υφυπουργό παιδείας κ. 4692/2020 και υπουργική απόφαση «συλλογικός προγραμματισμός, εσωτερική. Σε απεργιακό κλοιό θα κινηθεί αύριο, τετάρτη, η χώρα μετά το κάλεσμα της γενικής συνομοσπονδίας εργατών ελλάδας (γσεε) σε 24ωρη απεργία κατά του αναπτυξιακού πολυνομοσχεδίου της κυβέρνησης. Τετράωρη στάση εργασίας εξαγγέλθηκε για την τετάρτη 20 ιανουαρίου 2021 μεταξύ 10:00 π.μ. Παραλύει η αθήνα την τρίτη 18/2 «χειρόφρενο» τραβούν την ερχόμενη τρίτη 18 φεβρουαρίου, λεωφορεία, τρόλει, τραμ και μετρό, λόγω συμμετοχής των εργαζομένων στην 24ωρη απεργία του εργατικού κέντρου αθηνών (εκα. Εικοσιτετράωρη γενική απεργία για την εργατική πρωτομαγιά στις 6 μαΐου Τα ναυτεργατικά σωματεία ζητούν κατάργηση των ρυθμίσεων με τις οποίες, όπως αναφέρουν, επέρχεται πλήγμα στον θεσμό των συλλογικών συμβάσεων εργασίας, αλλά και στα ωράρια εργασίας και ανάπαυσης. Ελλάδα νέα 24ωρη απεργία αποφάσισαν οι ναυτεργάτες να προχωρήσουν σε νέα 24ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, με προοπτική κλιμάκωσης, από τις 00:01 τα ξημερώματα της πέμπτης 25.

Εκτός από τη συμμετοχή της στην κινητοποίηση της αδεδυ την τετάρτη η ολμε κήρυξε στις 4 οκτωβρίου στάση εργασίας 11 π.μ.

Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! Τα ναυτεργατικά σωματεία ζητούν κατάργηση των ρυθμίσεων με τις οποίες, όπως αναφέρουν, επέρχεται πλήγμα στον θεσμό των συλλογικών συμβάσεων εργασίας, αλλά και στα ωράρια εργασίας και ανάπαυσης. Πρόκειται για τη μαζική άρνηση. Παρουσιάζει 3665 άρθρα σχετικά με: Ομοσπονδίες, σωματεία και συνδικάτα αντιδρούν στο αναπτυξιακό νομοσχέδιο που φέρνει η κυβέρνηση στη βουλή και προειδοποιούν με κλιμάκωση των κινητοποιήσεων τους. Ενωσισ συντακτων ημερησιων εφημεριδων αθηνων ενωση συντακτων περιοδικου ηλεκτρονικου τυπου ενωση προσωπικου ημερησιων εφημεριδων αθηνων ενωση. Απεργια κούριερ, διανομείς και εξωτερικοί υπαλληλοι που εργάζονται με δίκυκλο ανέβηκαν στα μηχανάκια τους και κατέκλυσαν τους δρόμους τηςε αθήνας διακδικώντας καλύτερες συνθήκες εργασίας. Όλες οι ειδήσεις για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην αθήνα Δείτε αναλυτικά ποιοι συμμετέχουν στο μεγάλο κάλεσμα της γσεε και της αδεδυ. Μεγάλη απεργία αναμένεται αύριο 2 οκτωβρίου με σχεδόν όλους τους εργαζόμενους σε κλάδο. Σε απεργιακό κλοιό θα κινηθεί αύριο, τετάρτη, η χώρα μετά το κάλεσμα της γενικής συνομοσπονδίας εργατών ελλάδας (γσεε) σε 24ωρη απεργία κατά του αναπτυξιακού πολυνομοσχεδίου της κυβέρνησης. Γενική απεργία κήρυξε το εργατικό κέντρο αθήνας; Παραλύει η αθήνα την τρίτη 18/2 «χειρόφρενο» τραβούν την ερχόμενη τρίτη 18 φεβρουαρίου, λεωφορεία, τρόλει, τραμ και μετρό, λόγω συμμετοχής των εργαζομένων στην 24ωρη απεργία του εργατικού κέντρου αθηνών (εκα.

Ήδη από το 1981 η κυβέρνηση των συντηρητικών στην. Για το πρωινό ωράριο και αντίστοιχες 3ωρες για το απογευματινό και το εσπερινό ενώ θα. Παρουσιάζει 3665 άρθρα σχετικά με: Σε απεργιακό κλοιό θα κινηθεί αύριο, τετάρτη, η χώρα μετά το κάλεσμα της γενικής συνομοσπονδίας εργατών ελλάδας (γσεε) σε 24ωρη απεργία κατά του αναπτυξιακού πολυνομοσχεδίου της κυβέρνησης. Ομοσπονδίες, σωματεία και συνδικάτα αντιδρούν στο αναπτυξιακό νομοσχέδιο που φέρνει η κυβέρνηση στη βουλή και προειδοποιούν με κλιμάκωση των κινητοποιήσεων τους.

ΑΠΕΡΓΙΑ - ΕΡΤ WebTV
ΑΠΕΡΓΙΑ - ΕΡΤ WebTV from webtv.ert.gr
Για το πρωινό ωράριο και αντίστοιχες 3ωρες για το απογευματινό και το εσπερινό ενώ θα. Ομοσπονδίες, σωματεία και συνδικάτα αντιδρούν στο αναπτυξιακό νομοσχέδιο που φέρνει η κυβέρνηση στη βουλή και προειδοποιούν με κλιμάκωση των κινητοποιήσεων τους. Αναστέλλονται οι κινητοποιήσεις σε τρένα και προαστιακό το δικαστήριο έκρινε παράνομη την απεργία που είχαν εξαγγείλει οι εργαζόμενοι Εικοσιτετράωρη γενική απεργία για την εργατική πρωτομαγιά στις 6 μαΐου Σε αντίθεση με παλαιότερες απεργίες, που πρόβαλλαν συνήθως οικονομικά θέματα αυτή η απεργία είχε σαν κύριο αίτημά της την υπεράσπιση του δικαιώματος στην εργασία. Ζέττα μακρή 3.τους συλλόγους εκπαιδευτικών π.ε. Λευκή απεργία είναι η απεργιακή κινητοποίηση όπου οι υπάλληλοι εργάζονται μόνο κατά γράμμα των όρων εργασίας τους, ακολουθώντας τους κανονισμούς ασφαλείας ή άλλους κανονισμούς κατά γράμμα έτσι ώστε να. Ελλάδα νέα 24ωρη απεργία αποφάσισαν οι ναυτεργάτες να προχωρήσουν σε νέα 24ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, με προοπτική κλιμάκωσης, από τις 00:01 τα ξημερώματα της πέμπτης 25.

Παραλύει η αθήνα την τρίτη 18/2 «χειρόφρενο» τραβούν την ερχόμενη τρίτη 18 φεβρουαρίου, λεωφορεία, τρόλει, τραμ και μετρό, λόγω συμμετοχής των εργαζομένων στην 24ωρη απεργία του εργατικού κέντρου αθηνών (εκα.

Παραλύει η αθήνα την τρίτη 18/2 «χειρόφρενο» τραβούν την ερχόμενη τρίτη 18 φεβρουαρίου, λεωφορεία, τρόλει, τραμ και μετρό, λόγω συμμετοχής των εργαζομένων στην 24ωρη απεργία του εργατικού κέντρου αθηνών (εκα. Τα ναυτεργατικά σωματεία ζητούν κατάργηση των ρυθμίσεων με τις οποίες, όπως αναφέρουν, επέρχεται πλήγμα στον θεσμό των συλλογικών συμβάσεων εργασίας, αλλά και στα ωράρια εργασίας και ανάπαυσης. Απεργία την πέμπτη 26 νοεμβρίου 2020 24ωρη πανελλαδική απεργία της αδεδυ την πέμπτη 26.11.2020 η σχετική ανακοίνωση της αδεδυ αναφέρει τα εξής: Ζέττα μακρή 3.τους συλλόγους εκπαιδευτικών π.ε. Απεργίες 11.12.2020 ο αγώνας για τα δίκαια αιτήματά μας συνεχίζεται. Ελλάδα νέα 24ωρη απεργία αποφάσισαν οι ναυτεργάτες να προχωρήσουν σε νέα 24ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, με προοπτική κλιμάκωσης, από τις 00:01 τα ξημερώματα της πέμπτης 25. Αναστέλλονται οι κινητοποιήσεις σε τρένα και προαστιακό το δικαστήριο έκρινε παράνομη την απεργία που είχαν εξαγγείλει οι εργαζόμενοι Εκτός από τη συμμετοχή της στην κινητοποίηση της αδεδυ την τετάρτη η ολμε κήρυξε στις 4 οκτωβρίου στάση εργασίας 11 π.μ. Συγκέντρωση για την εργατική πρωτομαγιά την πέμπτη 6 μαΐου. Δείτε αναλυτικά ποιοι συμμετέχουν στο μεγάλο κάλεσμα της γσεε και της αδεδυ. Σε απεργιακό κλοιό θα κινηθεί αύριο, τετάρτη, η χώρα μετά το κάλεσμα της γενικής συνομοσπονδίας εργατών ελλάδας (γσεε) σε 24ωρη απεργία κατά του αναπτυξιακού πολυνομοσχεδίου της κυβέρνησης. Γενική απεργία κήρυξε το εργατικό κέντρο αθήνας; Μεγάλη απεργία αναμένεται αύριο 2 οκτωβρίου με σχεδόν όλους τους εργαζόμενους σε κλάδο.

0 Response to "Απεργια - ΑΠΕΡΓΙΑ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. "Κώστας ... - «πεμπτη 26 του νοεμβρη 24ωρη γενικη πανελλαδικη απεργια απαιτουμε."

Post a Comment